Hivatalos az iPhone 13 bemutató és tokok megjelenése

Az Apple hivatalosan bejelentette, hogy szeptemberben egy különleges “kaliforniai streaming” eseményt tart. Mint a legtöbb technológiai bemutató és konferencia jelenleg, az Apple eseménye is virtuális lesz, a folyamatban lévő világjárvány miatt senkit sem hívnak meg személyesen. Itt fogják bemutatni 2021 legfontosabb technológiai újdonságait, iPhone tokjait és különleges magsafe hátlapokat is.

Az Apple valószínűleg a streamet is a saját Apple Events oldalán tartja majd, ahogy azt általában szokta. Alternatívaként az Apple Events alkalmazáson keresztül az Apple TV-n is megnézheted, vagy az iOS-eszközödről AirPlay-en és egy második generációs vagy újabb Apple TV-n keresztül streamelheted.

Mikor lesz az Apple kaliforniai streaming eseménye?

Az Apple különleges “kaliforniai streaming” eseménye 2021. szeptember 14-én, kedden 10 órakor lesz PT. Az előadás a kaliforniai Cupertinóban található Apple Park campuson található Steve Jobs Theaterből lesz streamelve. Itt van néhány különböző helyi időpont a világ minden tájáról azok számára, akik máshol hangolódnak: Budapest – 19:00 CEST

Így nézheted az Apple kaliforniai streaming eseményét: Apple Events – Apple

Milyen iPhone 13 telefontokokkal találkozhatunk a bemutatón

A legújabb készülékhez az Apple az esemény egyik legfontosabb részeként bemutatja az új tartozék és kiegészítőket, amik között szerepet kapnak a tokok is. Az új készülék védelmet is kíván, ezért az apple kifejlesztette a legújabb karcálló és a legjobb védelmet biztosító mobiltokokat is különböző alapanyagokból.

Természetesen a kijezőcserét és a készülékház sérülésit is megelőzhetjük egy arra érdemes, megfelelő ütés és karcállósággal rendelkező prémium minőségű iPhone 13 tok vásárlás beütemezésével is, és ezt mindenkinek ajánljuk is. Érdemes körülnézni a Phonebox legújabb iPhone tokjai között, mert alighanem tökéletes védelmet nyújtanak, szinte minden körülmények között.

Az új iPhone 13 az előzetes információk szerint vastagabb és sérülékenyebb is lesz az elődeinél, ezért már az Apple is hangsúlyozza a telefontokok fontosságát. Különösen azért, mert az új iPHone késüzlékek 120Hz-es frissítésű kijelzőkkel lesznek felszerelve, amiknek a cseréje még a megszokott magas árnál is magasabb lesz.

Fontos eszközök az Apple eseményen

Íme, mi mindent jelenthet be az Apple az eseményen. A bemutatások több, mint valószínűek, azonban idén az Appkle meglehetősen pontosan elrejtette a specifikációkat

Apple iPhone 13 bemutatása

Az Apple iPhone 13 sorozatot várhatóan a kaliforniai streaming eseményen leplezik le, az állítások szerint idén is négy modell közül lehet majd választani, ahogy 2020-ban is volt az iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro és iPhone 12 Pro Max. A képernyőméretek várhatóan változatlanok maradnak, bár a Pro modellek állítólag 120 Hz-es ProMotion technológiával érkeznek, az Apple iPad Pro modelljeitől átvéve.

Kamerás fejlesztések is várhatóak, és a kijelzők tetején kisebb notch-ról is beszélnek.

Apple Watch Series 7 újdonságok

Az iPhone 13 mellett az is várható, hogy az Apple bemutatja az Apple Watch következő generációját a Series 7-et.

Az okosóra várhatóan idén dizájnváltáson esik át, szögletesebb élekkel, nagyobb kijelzőkkel és a méretválaszték változásával a 40mm és 44mm helyett 41mm-re és 45mm-re. Ami a funkciókat illeti, állítólag lesz Time to Run opció és Audio Meditations.

Apple iPad mini 6 tesztelés

Az Apple a pletykák szerint egy újratervezett iPad minin dolgozik, amely állítólag lényegében az iPad Air (2020) kisebb változata lesz. Állítólag az iPad mini 6 a Touch ID-t a bekapcsológombra helyezi át, ami a jelenlegi modellhez hasonló alapterületen belül nagyobb képernyőt tesz lehetővé, valamint egységesített kereteket, és állítólag az iPhone 12 modellekhez hasonlóan négyzet alakú élekre is áttér.

Apple AirPods 3 és AirPods Pro 2 frissítés

Az Apple állítólag dolgozik az AirPods új változatán, amely az AirPods Pro-hoz hasonlóan néz ki, és aktív zajszűréssel, kisebb tokkal, rövidebb szárral és kedvezőbb árcédulával rendelkezik. A vállalat állítólag az AirPods Pro új változatát is fejleszti, amely kompaktabb kialakítású, szár nélküli és új vezeték nélküli chipet tartalmaz.

Kíváncsi vagy, mit tervez még bejelenteni a cupertinói vállalat? Íme minden, amire a Phonebox szerint debütálására számít, valamint az, hogy hogyan nézheted meg te magad is a teljes eseményt online. Az összefoglalót alább olvashatod. További információt az eseményről a PHonebox összefoglalásában itt találhatsz: Hivatalos a 2021-es iPhone 13 bemutató dátuma – Phonebox.hu