Az Apple AirPods 3 ára, megjelenési dátuma, specifikációi

Az Apple AirPods 3 ára, megjelenési dátuma, specifikációi és szivárgásai
Az Apple AirPods 2 hatalmas sikere és a zajcsökkentő Apple AirPods Pro után már szó esik arról, hogy az Apple AirPods 3 hamarosan megjelenik.

Az elődökhöz hasonlóan az AirPods 3 is bevezethet néhány új funkciót, miközben átveszi az AirPods Pro aláírásait, például adaptív hangot, testreszabott illesztést és zajcsökkentést. Ilyen esetben az Apple AirPods 3 egy újabb Apple-termékké válhat, amelyről egy ideje pletykálnak: az AirPods Pro Lite . Az AirPods Pro lecsupaszított verziója olcsóbb áron? Erős lehetőség, de egyelőre bizonytalan.

Az Apple AirPods 3 megjelenési dátuma

A COVID-19 járvány egy kulcsot dobott az Apple 2020-as termékcsaládjának ütemtervébe. Hogy az AirPods 3 szerepel-e az idei kiadások között, továbbra sem ismert, bár a legfrissebb jelentések sok lehetséges megjelenési dátumot javasolnak, 2020 végétől 2021 végéig.

A MacRumors által látott , befektetőknek kiadott kutatási feljegyzésben az Apple jól ismert bennfentese, Ming-Chi Kuo azt javasolta, hogy ebben az évben nem lesz új AirPod kiadás. Jelenlegi előrejelzése szerint az AirPods 3 2021 első felében érkezik. A DigiTimes egy másik jelentése szerint az Apple 2021 második felében tervezi az AirPods Pro nyomon követésének kiadását, amely végül az AirPods 3 lehet, bár nincs megismerésének módja.

Az ellátási lánc forrásaiból származó egyik jelentés szerint az AirPods 3 2021 első felében indul . A DigiTimes legfrissebb jelentése ugyanezt jósolja.

Lehetséges, hogy láthattuk az AirPods 3 indítását az Apple AirPods Studio mellett , amely a vállalat régóta pletykált fülhallgatója, amelyről a Prosser korábban azt állította, hogy „a WWDC-re irányul”, de az MIA volt. Tekintettel arra, hogy az összes technikai bemutatót a koronavírus kitörése törölte, arra számítunk, hogy az AirPods 3-t sajtóközlemény útján jelentik be, hasonlóan a közelmúltbeli iPad Pro 2020-hoz és az iPhone SE 2020-hoz .

Apple Airpods 2020 dizájn

Ha azt kívánta, hogy az AirPods teljesen megújult megjelenést kapjon, nos, lehet, hogy van egy kis remény. Az ismert Apple-bennfentes, Ming-Chi Kuo tavaly eleji jelentése megjegyezte a befektetők számára, hogy az Apple két modellen dolgozott, amelyeket 2019 negyedik negyedévében dobtak piacra: az egyik az AirPods 2-vel megegyező kialakítású, a másik pedig egy új alaki tényező. Lehetséges, hogy előbbiről kiderült, hogy az AirPods Pro, az AirPods 3 pedig a másik kérdéses modell.

Kuo legfrissebb jelentése szerint azonban a harmadik generációs változatnak csak belső változásai lesznek; a külső kialakítás változatlan marad. Ez összhangban van azzal, amit a MacRumors szerkesztője, Joe Rossignol márciusban tweetelt a következő generációs AirPod-okkal kapcsolatban, amelyek hasonlóak az AirPods Pro-hoz: