Megjelent a legújabb OnePlus Nord

A OnePlus határozottan visszatért a középkategóriás piacra a OnePlus Nord-tal – ez egy megfizethető okostelefon, amely tele van funkciókkal. Van egy nagy képernyő, rengeteg erő, és egy sor képes kamerák, minden csomagolva egy csomagot, hogy meghazudtolja a megfizethető áron.

OnePlus Nord

A OnePlus Nord a stílus, a funkciók és a megfizethetőség kombinációjához való határozott visszatérést jelent, amely a márka kiemelkedik, amikor 2014-ben megérkezett az okostelefon-színtérre a OnePlusOne-nal.

Szinte zászlóshajó élményt kínál, kényelmesen alacsonyabb árcédulával, mint a OnePlus 8 sorozat, amely ötvözi a prémium dizájnt, a sima teljesítményt és a nagyszerű kamerákat az okostelefonok elégedettségének mámoros keverékéhez.

A különbség azonban 2014 és 2020 között az, hogy a piac jelentősen haladt előre, és a OnePlus már nem a kihívó márka, amely fel akarja idegesíteni az almakocsit. A OnePlus Nord egy zsúfolt középpiacon találja magát, amely ugyanolyan funkciókban gazdag eszközökkel van tele, így nehezebb a telefon számára, hogy kitűnjön.

A OnePlus Nord ára azonban szemet gyönyörködtető, és a készülék rengetegpénzt kínál. A OnePlus szerint a Nord “nagyjából minden, amit kérhetsz”, és igaza van.

OnePlus Nord specifikációk és kamera

Van egy jókora kijelző, amely sima felhasználói élményt, elegendő energiát biztosít a motorháztető alatt, és rengeteg kamerát, amelyek mindegyike prémium dizájnba van csomagolva. Jól néz ki, jól érzi magát a kezében, és nagyszerűen teljesít.

-val ennyi fényképezőgép – OnePlus birtokol talán elveszett egy kicsi felső a tető itt — ön kap egy széles sor -ból fényképészet választások -ból arckép és makro -hoz túlzó- széles és nightscape divatok, plusz 4K video regisztráló készülék -on 30fps -val mindkettő a eleje és hátsó fényképezőgép. Van még egy 10x zoom, valamint a lassított videofelvétel 1080p és 240fps.

A OnePlus Nord negatív pontjai kisebbek: nincs fejhallgató-csatlakozó, nincs IP minősítés a por és a vízállóság számára, és nincs vezeték nélküli töltés.

Az akkumulátor élettartama átlagos – egy napot kell látnia, de ez egy olyan telefon, amelyet minden este töltenie kell – és a kettős szelfikameráknak köszönhetően nincs sok hely az értesítési ikonok számára a kijelző tetején.

Összegzés

A lényeg itt az, hogy hol hagyja a Nord a cég első osztályú készülékeit? Ha a OnePlus Nord tényleg “nagyjából mindent, amit kérhet”, miért kellene bárkinek (különösen a OnePlus ár-tudatos rajongóinak) lényegesen több pénzt kiváltania a OnePlus 8 vagy a OnePlus 8 Proszámára? Érdekes lesz látni, hogy a Nord érkezése hogyan befolyásolja a márka zászlóshajójának jövőbeli értékesítését.

Most azonban, ha a piacon egy megfizethető okostelefon, amely egy közel-zászlóshajó élmény, akkor küzd, hogy megtalálja sokkal jobb, mint a OnePlus Nord ezen az áron.

A Samsung és az LG együttműködés

Most, hogy mindenki eléggé rettegett a potenciálisan felrobbanó Samsung Galaxy Note 7-től, a vállalat súlyos károkat szenvedett, és biztonságosabb utat nyitott. Valóban, az S8 és későbbi jövőbeni kiadása előtt a vállalatnak meg kell oldania a baját ebből a ciklusból, éppen akkor, amikor az Apple kiadta népszerű iPhone 7-jét, és a Google elengedte a Pixel . A pletykák közé tartozik a Samsung és az LG rivális okostelefon-társaság közötti partnerség, ahol az LG Chem elemeket kínál a Samsung fejhallgatók számára. A korábbi pletykák szerint a Samsung még csak nem is gyárt Galaxy Note 8-at, de most úgy tűnik, hogy minden jel arra utal, hogy a fejlesztés folyamatban van.

Ahogy a The Korea Herald idézte, Amikor az első visszahívás kiadásra került, spekuláció történt, hogy a Samsung segítséget kérhet az LG-től. De legalább hat hónapos fejlesztési időszakot figyelembe véve nem valószínű, hogy az akkumulátort akkoriban a Note telefonok használják.

Úgy tűnik, hogy a teljes akkumulátor hibája csúnya díjat szedett a Samsung számára, ami körülbelül 5 milliárd dollárt jelentett a BGR jelentésében. Azonban a BGR arra gondol, hogy a robbanások láthatóak-e még az akkumulátorok miatt is, magyarázva: Bár szép látni a Samsungot, hogy LG-t kapjanak a fedélzeten, nincs konkrét bizonyíték arra, hogy a hibás akkumulátorok a robbanások mögött vannak. Valójában az egyik érdekesebb elmélet a 7-es jegyzet mögött arra utal, hogy a 7. megjegyzés ipari felépítése túl nagy nyomást gyakorolt ​​az akkumulátornak, ami végül kanyarodásnak és túlmelegedésnek indult. Kezdetben a vádlottat a Samsung SDI hibás akkumulátorának várták, azonban miután az ATL által szállított akkumulátortól hasonló problémákat észleltek, a Samsung mérnökei megzavarodtak és bizonytalanok voltak a kiváltó ok miatt.

Nem meglepő, hogy a vállalat olyan új megközelítéseket keres, amelyek az akkumulátor javítására és / vagy a telefon helyzetének felrobbantására, valamint a nyilvánosság észlelésére való frissítés felé haladnak. Megmutatva, mennyire súlyos a zavar ez volt, a repülőgépek azt követelik, hogy az utasok teljesen kikapcsolják a Samsung Galaxy Note 7 telefonokat a fedélzeten a biztonság érdekében. Számos repülőteret is létrehoztak kioszkok, így a telefonok a beszállás előtt kicserélhetők. Mivel ezek a bejelentések a világhálózati rendszereken keresztül készülnek, ez nem feltétlenül illeszkedik az összes sajtóhoz.

Mivel a spekuláció körülveszi a Samsung Galaxy vonal jövőbeli verzióit, egyesek meglehetősen optimisták, mint például a TechRadar írói, elmagyarázva: nagy reményeket éreztünk a Samsung Galaxy S8-ra. Weve még annyira elment, hogy egy nagy felbontású renderelőt hoz létre a semmiből a vágyunkhoz. Az olyan elem, amely nem hajlamos a tűzre, olyan elem, amelyet most felvetettünk a listára.

Az akkumulátorral kapcsolatos aggodalmak előtt a Galaxy Note 7 széles körben elterjedt dicséretet kapott, így ha olyan megoldás van, mint az LG mellett végzett munka, talán a vállalat legjobbja a jövőben.

Touch ID helyett FaceID

Touch ID helyett FaceID

Megérte? Az Apple az otthoni gombját és a TouchID-ot az iPhone X-ről dobta le, valamint a notch-et a képernyőre kényszerítette, éppen azért, hogy az arcfelismerést végrehajthassa. A tech-szakértő értékelői kezében a FaceID egy próbálkozó hüvelykujjot kap – nagy zárt térben és sötét környezetben, de napfényre vagy fluoreszkáló lámpák alá helyezi és a pontosság csökken. Szükség van arra is, hogy az érzékelők egy “édes helyen” legyenek az arcod közelében.

Matthew Panzarino tapasztalata hasonlít a számos kritikuséhoz. A legtöbb körülmények között működik, de olyan problémák vannak, amelyek problémákat okoznak:

Olyan gyorsan és zökkenőmentesen működik, hogy egy idő után elfelejti, hogy feloldja a készüléket – csak emeli és csúsztatható. Egyszer-egyszer megragadja az arcazonosító animációt, amint feloldja. A legtöbb idő azonban csak megy. Ez az új “all swipe” interfésszel együtt lehetővé teszi a telefon és az alkalmazások simaságát és összekapcsolását.

… Amikor az arcazonosító meghiúsult nekem, szinte mindig két dolog egyikének volt a funkciója: nem néztem a telefont, amikor megpróbálta (figyelemfelismerés történt), vagy túl meredek és nem látta az egész arcomat. Ha rám mutatott és láttam, kinyílt. Biztosan két sikertelen próbálkozás volt, de nem több, mint amilyet a Touch ID ujjlenyomatokkal nem láttam eléggé. A második lehúzás / próbálkozás általában megnyitotta.

Az új technológiától távol a kamera. Az Apple büszke egy erős és felhasználóbarát képalkotó rendszerre, és az iPhone X folytatja ezt a hagyományt, bár a minőség jelentős javulása nélkül a Cupertino fényképezőgépet még mindig a Galaxy készülékek szűk értelemben a “végső okostelefon kamera trófea. A fej-fej összehasonlítások az új iOS 11 szoftverrel mindannyian szórakoztatóak, de jelenleg a CNBC Todd Haselton alapjai:

Az előlapi fényképezőgép az iPhone 8 és az iPhone 8 Plus használatával új, “portré” üzemmódú kamerával érkezik. A portré segítségével professzionális megjelenésű képeket készíthet a “bokeh” -el vagy a csúcsminőségű fényképezőgépeken látható szórakoztató elmosódott hatásokkal. Mostanáig az álló mód csak az iPhone 7 Plus és az iPhone 8 Plus hátoldalán található fényképezőgépek számára lett fenntartva.

Meglepően jól működik, de nem tökéletes. Előfordulhat, hogy a fényképezőgép egy kicsit túl nagyra töri a kép egyes részeinek elszíneződését az előtérben, ami azt jelenti, hogy a haj vagy az arc egyes sarkjai ködösnek tűnhetnek. Ez csak akkor lehetséges, ha a portré módot állítja be, és egyébként elvárhat egy első osztályú fényképezőgépes élményt mind az első, mind a hátsó kamerán az iPhone X-en.

Látnivalók

győr
„L” FEHÉR SZALON
9022 Győr, Rákóczi F. u. 1.
(+36 30) 430-7791
tagione@tagione.hu

Ott szokott lenni egy börtön pincéjében, a régi városháza alatt a XVII században, ahol – a legenda szerint – a White Lady lőcsei fogva tartották két évvel azelőtt, miután kivégezték a Fő téren.

ÁNYOS JEDLIK MEMORIAL EXHIBITION
9022 Győr, Széchenyi tér 8.
(+36 96) 315-988

Az állandó kiállítás várja a történelem tudomány és technika, valamint a legfontosabb művek Ányos Jedlik, a feltaláló a dinamó (generátor).

APOR EXHIBITION
9022 Győr, Káptalandomb 1.
(+36 20) 312 87 35
gyekk@axelero.hu

A kiállítás segít megőrizni az emlékét Vilmos Apor püspök és a mártíromság bemutatásával életét, munkásságát, az áldozatát és a mártírhalált

CASTLE KAZAMATÁK – KŐTÁR
9022 Győr, Bécsi kapu tér 5.
(+36 96) 310-588; (+36 96) 326-906

Az állandó kiállítás áll egy római és egy New Age kőtár és a tégla gyűjteménye József Horváth. A helyszín az udvarban egy XVI században Sforza-fél-bástya és az kazamatákban a vár.

EGYHÁZMEGYEI KINCSTÁR, KÖNYVTÁR ÉS KŐTÁR
9022 Győr, Káptalandomb 26.
(+36 96) 525-090

A kincstár, a látogatók be a magyar egyházművészet a gótikus korszak a XIX században a remekművek goldsmithing, liturgikus tárgyak, textíliák. A könyvtár büszkélkedhet gyűjteménye középkori kódexek, ősnyomtatványok, régi magyar könyveket. A Kőtár tartja kő maradványok a Püspökvár és bazilika.

GYŐR PHILHARMONIC ORCHESTRA
9021 Győr, Aradi vértanúk u. 16.
(+36 96) 312-452
filhgyor@axelero.hu

János Richter Hangverseny- és Konferencia HallThe elődje Győri Filharmonikus Zenekar ben alakult 1862-ben Antal Richter, az apa a híres karmester János Richter. A zenekar első várossá zenekar 1894-ben, de az igazi mérföldkő a karrierje 1968-ban a félprofi intézmény átalakult szakmai koncert …

NATIONAL THEATRE OF GYŐR
9022 Győr, Czuczor Gergely utca 7.
(+36 96) 520 600

A Győri Nemzeti Színház megnyílt november 2-án 1978. Ez a fő színtere a Győr-Moson-Sopron region.On viszont a XVIII-XIX században, mint a többi nyugat-magyarországi, a lakosság Győr volt főleg német nyelvterületen. Ezért a nyelv legkorábbi színházi előadások német volt. Az első játszik a városban volt …

iPhone 7 tok fesztiválra

Szinte mindenkinél van telefon aki szabadtéri fesztiválokra, és programokra indul. Ilyen esetben azonban fontos egy iPhone 7 tok, hogy megfelelően megvédje a telefonunkat, hiszen ki ne hallotta volna ismerősétől, hogy hány darabban hozta haza a magával vitt iPhone-ját.

fesztivál iphone 7 tok

Minden évben több ezer ember veszti el okostelefonját fesztiválokon, ami kényelmetlen, ha a barátaimmal, nem is beszélve a költséges, sajnos telefonok továbbá elég jó fogásnak számítanak a tolvajok körében. Kiemelt célpont lett a különböző színekben is kapható Apple iPhone 7. Ha azonban vigyázunk rá és mindig magunknál tartjuk a telefont akkor is könnyen eshet baja egy iPhone 7 tok nélkül, így most sorra vesszük a legjobb tokokat amiket egy nyári fesztiválozás alkalmával használhattok

Színes ütésálló iPhone 7 tokot extrém körülményekre

Érdemes egy dizájnban hozzánk tökéletesen illő. A fesztivál hangulatát idéző tokot használni, ez lehet színes csillogós vagy akár vízálló is, azonban a legfontosabb, hogy a csatlakozókat megfelelően védje a sérülésektől és a telefont magát a véletlen leejtésektől, amit akarva akaratlanul meg fogunk tenni párszor. Az alábbi felsorolásban sorra vesszük a legjobb iPhone 7 tok kiegészítőket az Apple telefonod számára, hogy téged ne érhessen váratlan meglepetés bennünket. Ha szerencsénk van, akkor csak megy jó por és ütésállóságú tartozékra lesz szükségünk és nem egy vízhatlan kevésbé dekoratív zsákra.

Okostelefon iphone képek

Tippek az okostelefonnal fesztiválozóknak

  • Győződjön meg róla, hogy egy zár a képernyőn, akkor nem hagyja abba, hogy ellopják, hanem azt jelenti, tolvajok nem tudja használni azt azonnal.
  • Mielőtt elmész, jegyezze fel az ügyfélszolgálati szám a hálózat. Úgy hangzik, mint a fájdalom, de ha a telefon ellopják az első dolog, amit tennie kell, hogy blokkolja a SIM így senki sem tudja használni, espeically ha egy Pay Havi szerződést.
  • Van biztosítás? Ha nem tartja. Insurance2go kezdődik £ 3.99 egy hónap, és nem köti Önt, hogy egy hosszú távú szerződést, bár a kifejezéseket állapotban van bevonva is: „ha erő, zsebtolvajlás vagy erőszak veszélye használják, vagy ha a lopás vagy elvesztés egy nyilvános helyen, ha hagyja a telefont felügyelet nélkül.”
  • Ha a telefon nem kap lopott jelentést a rendőrségnek a lehető leghamarabb, és hívja a biztosító – a legtöbb megköveteli, hogy jelentse egy bizonyos időn belül.

iPhone kiegészítők és tokok

A tesztet természetesen folytatni fogjuk, azonban most csak a két legjobban teljesítő tokot mutatjuk be nektek. Ha holnap már indulnátok is bulizni, ne felejtsetek el egyet minimum bedobni a táskátokba az iPhone 7 tok védelmet!

Incipio iPhone 7 Sport tok

incipio iphone 7 sport tokEz a tok egyesíti a tiszta, karcolásálló, polikarbonát héj egy rugalmas keret és a megerősített sarkokat. Az iPhone 7 a legvalószínűbb, hogy leszállni egyik sarkát, ha leesett, így a tervezés e Incipio esetben teszi nagy ejtés és törésvédelem – ez is kezelni esések akár 12 lábról. Beépített nyílások egyszerű hozzáférést biztosít a telefon töltőcsatlakozójához és a kamera, a gomb fedelek jól működnek, és az ügy elhagyja a telefon elején feltárt és teljes mértékben hozzáférhetővé. Érdemes párosítani a robusztus esetben egy képernyővédő fólia, azonban, ha azt szeretnénk, teljes védelmet. Az egyedi dizájnról gondoskodnak a színes betétek, amit alkalom adtán az Incipio oldaláról megrendelve cserélhetünk is. 8 különböző színből válogathatunk, így biztos, hogy megfelelő dizájnt kap az iPhone 7 tokunk.

Supcase Unicorn Beetle

Robusztus esetben költséges lehet, de Supcase a Unicorn Beetle meglepően kedvező áron. Nem csak kihasználni a kombinációja a kemény polikarbonát és ütéselnyelő TPU, de ez is a sport egy beépített képernyő védő és kikötői kiterjed.

unicorn beetle iphone 7 kék tok

Minden szög az Apple iPhone 7 fogják fedezni az esetben, és jön egy tokba és forgó övcsipesz. A gomb huzatok finom, és a kivágások pontos, de a képernyő védő egy kicsit gyenge pontja, mert nem néz ki, vagy úgy érzi, nagy. Bár a nevében szereplő unikornisokhoz nem sok köze van, azonban ez az iPhone 7 tok is nagyon ajánlott minősítést kap, mert a tesztek során szinte egy karcolást sem sikerült ejtenünk az egyedi nyári mintás hátlapján.

iPhone tok fesztivál előtt

carved fa tok

Ismét egy gyönyörű faragott fa exkluzív iPhone tok. Kezdenek visszatérni a természetes alapanyagok a védőtokok közé, így mostanában sokféle gyönyörű tokot teszteltünk, de végre találtunk egy olyat amit nem lehet kapni sehol máshol. Vannak sima felületű, különböző fából készültek, és rengeteg szemet gyönyörködtető minta közül lehet választani ráadásként. Minden tokot kézzel készítenek az erre szakosodott szakemberek. A különleges faburkolat sajnos fekete műanyag héjba van rejtve, A kivágások persze pontosak a gombokat használni is egyszerű, azonban a fekete keret kicsit levon az exkluzivitás értékéből. A dizájnt leszámítva a keret azonban tökéletes minőségűre sikeredett, enyhén textúrált a felülete, ezzel biztos fogást ad a telefonnak. Továbbá még az iPhone 6 toknak a belső oldala is elegáns faragott design. Ha akarsz valamit, gyönyörű, természetes érzést, akkor mindenképpen megér egy pillantást ez a típus is.

börtok bivaly

A tok személyében nem találkozhatunk tökéletes ütésállósággal, ellenben kapunk egy gyönyörű, mintás, valódi bőr felhasználásával készült tokot, prémium kivitelben, aminek segítségével az iPhone 7-et kényelmes tartani, és sokkal könnyebb megfogni. Ez egy gyárihoz hasonlítható megszokott minimalista design, A hátlap egyhangúságát egy különleges minta dobja fel egy bika minta személyében a hátoldalon. Ezek a tokok a márkához hűen drágák, de a bőr szerelmeseinek, érdemes lehet megfontolni. Lehet választani fekete, türkiz, teve, vagy tan színekben is.

uag monarch

Az UAG nem vette félvállról a iPhone 7 védőtok jeligét, amikor megalkotta legújabb Monarch sorozatát, így valódi bőr paneleket alkalmazott, alumínium csavarokkal egy kemény ütésálló iPhone tok héjjal társítva. Akkor is elvezheted a robusztus ütésvédelmet, amikor egy kis prémium kialakításra is vágysz.

Található egy védőperem a képernyő körül, ami megfelelően védi a kijelzőt az esetleges ütésektől. A texturált mintával az oldalon plusz tapadást ad hozzá a tokhoz és természetesen pontos nyílások vannak a kamerának, a portoknak és az iPhone-on található különböző kapcsolóknak. A tok, a méretéhez képest meglepően könnyű, és kapható többféle színben, létezik egy ezüstös platina kivitelben vagy sötétebb grafit mintázattal is. A győri programokról itt találtok többet!