Megjelent a legújabb OnePlus Nord

A OnePlus határozottan visszatért a középkategóriás piacra a OnePlus Nord-tal – ez egy megfizethető okostelefon, amely tele van jobbnál jobbfunkciókkal. Van egy nagy képernyő, rengeteg erő, és egy sor képes kamerák, minden csomagolva egy csomagot, hogy meghazudtolja a megfizethető áron.

OnePlus Nord

A OnePlus Nord a stílus, a funkciók és a megfizethetőség kombinációjához való határozott visszatérést jelent, amely a márka kiemelkedik, amikor 2014-ben megérkezett az okostelefon-színtérre a OnePlusOne-nal.

Szinte zászlóshajó élményt kínál, kényelmesen alacsonyabb árcédulával, mint a OnePlus 8 sorozat, amely ötvözi a prémium dizájnt, a sima teljesítményt és a nagyszerű kamerákat az okostelefonok elégedettségének mámoros keverékéhez.

A különbség azonban 2014 és 2020 között az, hogy a piac jelentősen haladt előre, és a OnePlus már nem a kihívó márka, amely fel akarja idegesíteni az almakocsit. A OnePlus Nord egy zsúfolt középpiacon találja magát, amely ugyanolyan funkciókban gazdag eszközökkel van tele, így nehezebb a telefon számára, hogy kitűnjön.

A OnePlus Nord ára azonban szemet gyönyörködtető, és a készülék rengetegpénzt kínál. A OnePlus szerint a Nord „nagyjából minden, amit kérhetsz”, és igaza van.

OnePlus Nord specifikációk és kamera

Van egy jókora kijelző, amely sima felhasználói élményt, elegendő energiát biztosít a motorháztető alatt, és rengeteg kamerát, amelyek mindegyike prémium dizájnba van csomagolva. Jól néz ki, jól érzi magát a kezében, és nagyszerűen teljesít.

-val ennyi fényképezőgép – OnePlus birtokol talán elveszett egy kicsi felső a tető itt — ön kap egy széles sor -ból fényképészet választások -ból arckép és makro -hoz túlzó- széles és nightscape divatok, plusz 4K video regisztráló készülék -on 30fps -val mindkettő a eleje és hátsó fényképezőgép. Van még egy 10x zoom, valamint a lassított videofelvétel 1080p és 240fps.

A OnePlus Nord negatív pontjai kisebbek: nincs fejhallgató-csatlakozó, nincs IP minősítés a por és a vízállóság számára, és nincs vezeték nélküli töltés.

Az akkumulátor élettartama átlagos – egy napot kell látnia, de ez egy olyan telefon, amelyet minden este töltenie kell – és a kettős szelfikameráknak köszönhetően nincs sok hely az értesítési ikonok számára a kijelző tetején.

Összegzés

A lényeg itt az, hogy hol hagyja a Nord a cég első osztályú készülékeit? Ha a OnePlus Nord tényleg „nagyjából mindent, amit kérhet”, miért kellene bárkinek (különösen a OnePlus ár-tudatos rajongóinak) lényegesen több pénzt kiváltania a OnePlus 8 vagy a OnePlus 8 Proszámára? Érdekes lesz látni, hogy a Nord érkezése hogyan befolyásolja a márka zászlóshajójának jövőbeli értékesítését.

Most azonban, ha a piacon egy megfizethető okostelefon, amely egy közel-zászlóshajó élmény, akkor küzd, hogy megtalálja sokkal jobb, mint a OnePlus Nord ezen az áron.