iPhone 7 tok fesztiválra

Szinte mindenkinél van telefon aki szabadtéri fesztiválokra, és programokra indul. Ilyen esetben azonban fontos egy iPhone 7 tok, hogy megfelelően megvédje a telefonunkat, hiszen ki ne hallotta volna ismerősétől, hogy hány darabban hozta haza a magával vitt iPhone-ját.

fesztivál iphone 7 tok

Minden évben több ezer ember veszti el okostelefonját fesztiválokon, ami kényelmetlen, ha a barátaimmal, nem is beszélve a költséges, sajnos telefonok továbbá elég jó fogásnak számítanak a tolvajok körében. Kiemelt célpont lett a különböző színekben is kapható Apple iPhone 7. Ha azonban vigyázunk rá és mindig magunknál tartjuk a telefont akkor is könnyen eshet baja egy iPhone 7 tok nélkül, így most sorra vesszük a legjobb tokokat amiket egy nyári fesztiválozás alkalmával használhattok

Színes ütésálló iPhone 7 tokot extrém körülményekre

Érdemes egy dizájnban hozzánk tökéletesen illő. A fesztivál hangulatát idéző tokot használni, ez lehet színes csillogós vagy akár vízálló is, azonban a legfontosabb, hogy a csatlakozókat megfelelően védje a sérülésektől és a telefont magát a véletlen leejtésektől, amit akarva akaratlanul meg fogunk tenni párszor. Az alábbi felsorolásban sorra vesszük a legjobb iPhone 7 tok kiegészítőket az Apple telefonod számára, hogy téged ne érhessen váratlan meglepetés bennünket. Ha szerencsénk van, akkor csak megy jó por és ütésállóságú tartozékra lesz szükségünk és nem egy vízhatlan kevésbé dekoratív zsákra.

Okostelefon iphone képek

Tippek az okostelefonnal fesztiválozóknak

  • Győződjön meg róla, hogy egy zár a képernyőn, akkor nem hagyja abba, hogy ellopják, hanem azt jelenti, tolvajok nem tudja használni azt azonnal.
  • Mielőtt elmész, jegyezze fel az ügyfélszolgálati szám a hálózat. Úgy hangzik, mint a fájdalom, de ha a telefon ellopják az első dolog, amit tennie kell, hogy blokkolja a SIM így senki sem tudja használni, espeically ha egy Pay Havi szerződést.
  • Van biztosítás? Ha nem tartja. Insurance2go kezdődik £ 3.99 egy hónap, és nem köti Önt, hogy egy hosszú távú szerződést, bár a kifejezéseket állapotban van bevonva is: „ha erő, zsebtolvajlás vagy erőszak veszélye használják, vagy ha a lopás vagy elvesztés egy nyilvános helyen, ha hagyja a telefont felügyelet nélkül.”
  • Ha a telefon nem kap lopott jelentést a rendőrségnek a lehető leghamarabb, és hívja a biztosító – a legtöbb megköveteli, hogy jelentse egy bizonyos időn belül.

iPhone kiegészítők és tokok

A tesztet természetesen folytatni fogjuk, azonban most csak a két legjobban teljesítő tokot mutatjuk be nektek. Ha holnap már indulnátok is bulizni, ne felejtsetek el egyet minimum bedobni a táskátokba az iPhone 7 tok védelmet!

Incipio iPhone 7 Sport tok

incipio iphone 7 sport tokEz a tok egyesíti a tiszta, karcolásálló, polikarbonát héj egy rugalmas keret és a megerősített sarkokat. Az iPhone 7 a legvalószínűbb, hogy leszállni egyik sarkát, ha leesett, így a tervezés e Incipio esetben teszi nagy ejtés és törésvédelem – ez is kezelni esések akár 12 lábról. Beépített nyílások egyszerű hozzáférést biztosít a telefon töltőcsatlakozójához és a kamera, a gomb fedelek jól működnek, és az ügy elhagyja a telefon elején feltárt és teljes mértékben hozzáférhetővé. Érdemes párosítani a robusztus esetben egy képernyővédő fólia, azonban, ha azt szeretnénk, teljes védelmet. Az egyedi dizájnról gondoskodnak a színes betétek, amit alkalom adtán az Incipio oldaláról megrendelve cserélhetünk is. 8 különböző színből válogathatunk, így biztos, hogy megfelelő dizájnt kap az iPhone 7 tokunk.

Supcase Unicorn Beetle

Robusztus esetben költséges lehet, de Supcase a Unicorn Beetle meglepően kedvező áron. Nem csak kihasználni a kombinációja a kemény polikarbonát és ütéselnyelő TPU, de ez is a sport egy beépített képernyő védő és kikötői kiterjed.

unicorn beetle iphone 7 kék tok

Minden szög az Apple iPhone 7 fogják fedezni az esetben, és jön egy tokba és forgó övcsipesz. A gomb huzatok finom, és a kivágások pontos, de a képernyő védő egy kicsit gyenge pontja, mert nem néz ki, vagy úgy érzi, nagy. Bár a nevében szereplő unikornisokhoz nem sok köze van, azonban ez az iPhone 7 tok is nagyon ajánlott minősítést kap, mert a tesztek során szinte egy karcolást sem sikerült ejtenünk az egyedi nyári mintás hátlapján.