Fesztivál menetrend

St. Vince ünnepe  január 20-22, Pannonhalma

Csatlakozzanak egy jó hangulatú tárlatvezetés a szőlőültetvények betakarják Pannonhalma szent terep splash egy csepp friss boráldozat a szőlő január 21., míg az egész hétvégén a szivacsos tömeget megkóstolhatja egyházi borok és pálinkák(Magyarország hagyományos gyümölcs alapú brandy) mellett a regionális kulináris élvezeteket a földalatti kamrák a Pannonhalmi Főapátság .
További részletek

Téli Piknik Etyeken  január 21, Etyek

A szezonális piknik program fénypontja Etyek, rusztikus borvidék található, mindössze 30 perces autóútra fekszik Budapest. A téli kiadás a fesztivál tevékenységeket kínál, amelyek kompatibilisek a fagyos körülmények között, így a sertés pörkölés, a forralt bor készítés verseny, a kirakodóvásár, élő zene és a tánc.
További részletek

Pincétől a Pince – Day of St. Vince  január 21., Villány és a környező városokban

be a pince-hopping túra és egy korty aromás borok festői beállításait Villány, Magyarország egyik jelentős borvidéke , talált mintegy 220 km-re délre Budapest. Emellett élvezi válogatott finom libations, oenophiles lehet következtetni a jó hangulatú nap felfalja változatos helyi ételeket biztosított kijelölt pince.
További részletek

Pünkösdi Pálinka Piknik  június 03-04, Tihany (Visszhang Hill)  Tihany panorámás dombtetőn  visszhangzik a jókedv a látogatók gyűlnek össze, hogy megkóstolhatják Magyarország különleges pálinka fajták és a helyi gasztronómia kezel, minden elé a festői hátteret a Balaton kék vizek. További részletek

Harley-Davidson Open Road Fest  június 07-10, Alsóörs (Európa Camping)

Azok, akik ellátogatnak ezen a ringató  motoros rally is keveredik a szabadság-kereső közösségi Alsóörsön az északi parton a Balaton, ahol több koncertet várják a helyi és nemzetközi sztárvendégek öt nap alatt.
További részletek

Nyári piknik Etyeken  június 10-11 Etyek

A nap fröcskölt lejtőin Etyek válik jelentős találkozási pontja oenophiles érkező magyar főváros és a közeli városok, hogy élvezze a két napos szabadtéri összejövetelt , ahol minden a borról.
További részletek

Levendula Fesztivál  június 19-30, Tihany

Tudjon meg mindent a levendula termesztés és feldolgozás során illatos fesztivál történik minden évben a Balaton -félsziget Tihany. Emellett megtisztelő ősrégi hagyományok, számos workshop bemutatni a különböző felhasználási a lila színű növény. A csúcspontja az esemény levendula termés , hogy bárki csatlakozhat.
További részletek

Fishing on Orfű  június 20-24, Orfű (Panoráma Camping)

Vegyes helyi zenekarok vidám show, amely minden műfajban a magyar zene több szakaszból áll, beleértve a pop, rock, hip-hop, és így tovább. Ez az öt napos szabadban extravagáns – tartott közepette érintetlen természet csak egy rövid autóútra található a város, Pécs – ünnepli fennállásának 5. évfordulóját idén az előadók többek között Csík Zenekar , Budapest Bár és a díjnyertes magyar zenész András Lovasi .
További részletek

VOLT Fesztivál  június 27-július 1., Sopron

Világhírű zenészekkel dobja nagy koncertek egy erdős kemping a hegyek fölött Sopron , amely Magyarország egyik legnagyobb éves jó ideje összejöveteleken. Az idei felállás is több tömeg húzó nevek, mint a Linkin Park , Ellie Goulding , Imagine Dragons , és  Fritz Kalkbrenner , minden játszik közepette rengeteg szabadtéri kocsmák és színes látványosságok.
További részletek

Szegedi Szabadtéri Fesztivál  június-augusztusban, Szeged

Kultúra rajongók töltse ki az ideiglenes amfiteátrum a szegedi Dóm téren, hogy nézni élőben színházi előadások – köztük produkciók, mint a Mamma Mia vagy Puccini Tosca – a meleg nyári éjszaka, minden készen előtt a szárnyaló háttérben a város fenséges kupola.
További részletek