A Samsung és az LG együttműködés

Most, hogy mindenki eléggé rettegett a potenciálisan felrobbanó Samsung Galaxy Note 7-től, a vállalat súlyos károkat szenvedett, és biztonságosabb utat nyitott. Valóban, az S8 és későbbi jövőbeni kiadása előtt a vállalatnak meg kell oldania a baját ebből a ciklusból, éppen akkor, amikor az Apple kiadta népszerű iPhone 7-jét, és a Google elengedte a Pixel . A pletykák közé tartozik a Samsung és az LG rivális okostelefon-társaság közötti partnerség, ahol az LG Chem elemeket kínál a Samsung fejhallgatók számára. A korábbi pletykák szerint a Samsung még csak nem is gyárt Galaxy Note 8-at, de most úgy tűnik, hogy minden jel arra utal, hogy a fejlesztés folyamatban van.

Ahogy a The Korea Herald idézte, Amikor az első visszahívás kiadásra került, spekuláció történt, hogy a Samsung segítséget kérhet az LG-től. De legalább hat hónapos fejlesztési időszakot figyelembe véve nem valószínű, hogy az akkumulátort akkoriban a Note telefonok használják.

Úgy tűnik, hogy a teljes akkumulátor hibája csúnya díjat szedett a Samsung számára, ami körülbelül 5 milliárd dollárt jelentett a BGR jelentésében. Azonban a BGR arra gondol, hogy a robbanások láthatóak-e még az akkumulátorok miatt is, magyarázva: Bár szép látni a Samsungot, hogy LG-t kapjanak a fedélzeten, nincs konkrét bizonyíték arra, hogy a hibás akkumulátorok a robbanások mögött vannak. Valójában az egyik érdekesebb elmélet a 7-es jegyzet mögött arra utal, hogy a 7. megjegyzés ipari felépítése túl nagy nyomást gyakorolt ​​az akkumulátornak, ami végül kanyarodásnak és túlmelegedésnek indult. Kezdetben a vádlottat a Samsung SDI hibás akkumulátorának várták, azonban miután az ATL által szállított akkumulátortól hasonló problémákat észleltek, a Samsung mérnökei megzavarodtak és bizonytalanok voltak a kiváltó ok miatt.

Nem meglepő, hogy a vállalat olyan új megközelítéseket keres, amelyek az akkumulátor javítására és / vagy a telefon helyzetének felrobbantására, valamint a nyilvánosság észlelésére való frissítés felé haladnak. Megmutatva, mennyire súlyos a zavar ez volt, a repülőgépek azt követelik, hogy az utasok teljesen kikapcsolják a Samsung Galaxy Note 7 telefonokat a fedélzeten a biztonság érdekében. Számos repülőteret is létrehoztak kioszkok, így a telefonok a beszállás előtt kicserélhetők. Mivel ezek a bejelentések a világhálózati rendszereken keresztül készülnek, ez nem feltétlenül illeszkedik az összes sajtóhoz.

Mivel a spekuláció körülveszi a Samsung Galaxy vonal jövőbeli verzióit, egyesek meglehetősen optimisták, mint például a TechRadar írói, elmagyarázva: nagy reményeket éreztünk a Samsung Galaxy S8-ra. Weve még annyira elment, hogy egy nagy felbontású renderelőt hoz létre a semmiből a vágyunkhoz. Az olyan elem, amely nem hajlamos a tűzre, olyan elem, amelyet most felvetettünk a listára.

Az akkumulátorral kapcsolatos aggodalmak előtt a Galaxy Note 7 széles körben elterjedt dicséretet kapott, így ha olyan megoldás van, mint az LG mellett végzett munka, talán a vállalat legjobbja a jövőben.